Рецепт кукурудзяної каші з карамелізованими яблуками для мене став справжнім нещодавнім відкриттям з-посеред корисних, смачних і поживних сніданків і тепер часто його собі готую, тож пропоную його до Вашої уваги в розрахунку на 1 особу (а в дужках буде для 3 осіб).
Необхідні інгредієнти: 2 ст.л. (1 скл. 250 мл) кукурудзяної крупи, 1 скл. (3 скл.) води, 1 (3) яблуко, 2 ст.л. (6 ст.л.) цукру, 1 ст.л. (3 ст.л.) оливкової олії, мелена кориця.
Спочатку промиваємо кукурудзяну крупу у проточній воді, а далі варимо її на воді до готовності, постійно помішуючи. Точну кількість хвилин не вказую, бо щоразу по-іншому вдавалось зварити кукурудзяну кашу.
Тим часом, миємо яблуко (чи яблука), розрізаємо навпіл, вирізаємо серцевину і ріжемо на плястерки.
Немає коментарів:
Дописати коментар