Довго думала над відповіддю, а навіщо продовжую вести свій кулінарний блог "Смаколики" у цей час війни в Україні і зрозуміла, що для мене кулінарія і пошук нових рецептів - це своєрідна перезарядка, джерело енергії для віднайдення якогось рішення і подолання будь-яких перешкод. А друга причина продовження ведення блогу - а раптом комусь сподобається який-небудь рецепт звідсіля і захочеться його втілити в реальність, щоби покуштувати і пригостити ще когось. ;) Тому якщо Ви шукаєте незвичний, поживний і простий сніданок або обід для дітей і дорослих, тоді пропоную до Вашої уваги сирники з манкою і бананом!
Інгредієнти для сирників з манкою і бананом такі: 350-400 г домашнього сиру, 1 банан, 1 яйце, 3 ст.л. цукру, 4 ст.л. манної крупи, 1 г харчової соди, соняшникова олія для смаження, борошно для обкачування.
Спочатку поєднуємо домашній сир з яйцем і цукром в мисці і розмішуємо їх до однорідної консистенції. У випадку крупнозернистості сиру, то його варто подрібнити з допомогою блендера або звичайної м'ясорубки.
В окремій мисці треба розім'яти банан виделкою і в такому вигляді додати в миску зі сиром.
Потім додаємо манну крупу і харчову соду, все перемішуємо ложкою до однорідного стану.
Опісля беремо ложкою трохи сирного тіста і викладаємо у підготовлене в окремій тарілці борошно, та й формуємо невеликий коржик, обвалюючи сирне тісто у тому борошні.
І смажимо сирники на розігрітій пательні на олії до золотистого кольору з обох боків.
Викладаємо готові сирники на паперові рушники, даючи стекти зайвій олії.
І куштуємо смачні сирники з манкою і бананом, посипавши їх цукровою пудрою чи поливши їх або сметаною, або джемом, хоча й саменькі вони теж смакують нічогенько. :) Смачного! І нехай кулінарні відкриття теж додають Вам сили та енергії в житті, а ще й хороших ідей, як продовжувати жити далі у цей, без сумнівів, складний час змін - і в Україні, і в світі.
p.s. як бачите, вирішила полити свої сирники сметаною і бути як кіт-муркіт :)
Немає коментарів:
Дописати коментар