Зупа з фрикадельками - дуже популярна і для багатьох улюблена перша страва в Україні, тож кулінарним блогерам не можна оминути її увагою. Тим більше, ця зупа чудово смакує в холодну осінню пору. Тому візьміть наступні інгредієнти і приготуйте й ви зупу з фрикадельками! Отже, беріть: 3 л води, 0,5 кг мішаного яловичо-свинячого фаршу, 1 кг картоплі, 1 морква, 2 цибулі, 1 корінь петрушки, 4 ст.л. рису, невеликий мішаний пучок кропу і петрушки, чорний перець, сіль і приправи до смаку. І гайда до готування цієї смачної-пресмачної першої страви!
Спершу почистіть і потріть на найменшій тертці 1 цибулю. І добавте потерту цибулю до м'ясного фаршу.Посоліть, поперчіть і додайте приправу до фаршу. У мене цього разу була болгарська приправа, мікс різних прянощів. І зробіть з фаршу красиві фрикадельки.
Тоді візьміть 1 цибулю, почистіть її і поріжте на дрібні кубики. А, почистивши моркву і корінь петрушки, потріть їх на грубій тертці.
Посмажте на соняшниковій олії цибульку до золотистого кольору. А потім доєднайте до неї потерту моркву і петрушку і посмажте також і їх.
Закип'ятіть 3 літри води. І додайте в киплячу воду смажені на олії цибулю, моркву і петрушку.
А через 5 хвилин додайте у воду фрикадельки. Заздалегідь почистіть картоплю і поріжте її на кубики.
І попередньо в гарячій воді промийте і залиште на 15 хвилин рис.
Після фрикадельок, теж через 5 хвилин, кидаємо у майбутню зупу рис. А за 3 хвилини опісля додаємо в баняк нарізану бульбу.
Далі подрібнюємо зелень і коли зварилась картопля, через 10-20 хвилин залежно від сорту бульби, вкидаємо кріп і петрушку в зупу з фрикадельками.
Тоді даємо ще 2 хвилини, щоби зупа покипіла разом і зеленню і виключаємо газ. Нехай зупа з фрикадельками трохи настоїться, до 10 хвилин, а потім можете наповнювати нею тарілки і вгощати дорогих серцю людей.
Смачного! І будьте здорові!
Немає коментарів:
Дописати коментар