Коли Вам забажається легкого в приготуванні і споживанні десерту, то згадайте про клафуті - ніжний французький десерт, що особливо вдало поєднується з вишнями - як свіжими або мороженими, так і підійде закрутка вишень у власному соці. Отож, до Вашої уваги клафуті з вишнями!, що в дечому нагадує легкий на смак пудинг.
Для цього французького смаколика Вам пригодяться такі інгредієнти: 0,5 кг вишень без кісточок, 3 яйця, 1 скл. 10% вершків, 1/2 скл. борошна, 1/2 скл. цукру, 1 уп. ванільного цукру, 2 ст. л. масла. Найперше розтоплюємо масло, щоби воно було тепле і рідке, як на фото нижче. І відціджуємо вишні, якщо у Вас, як і у мене, вони закручені у власному соці.
А далі збиваємо в окремій мисці яйця.
Досипаємо до яєць просіяне борошно.
Все разом з'єднуємо,
Немає коментарів:
Дописати коментар