30 квітня 2020 р.

Салат "Святковий"

Нині пропоную до Вашої уваги один з моїх улюблених салатів: легкий у приготуванні, дуже корисний і поживний, ситний і святковий, бо хоч його процес приготування - простий, але складається він уже й не з таких простих інгредієнтів на щодень, а тому і назвала його салат "Святковий".

Для цього салату Вам знадобляться наступні інгредієнти:
1 варене куряче філе середнього розміру, 200 г стерилізованих шампіньйонів, 150 г стерилізованої кукурудзи, 100 г твердого сиру, 5 кілець ананасу.
А для заправки обираєте або сироп з-під ананасів (4 ст. л.), або майонез до смаку.


І спершу ріжете на кубики філе курки.

Опісля подрібнюєте сир - теж на кубики, але менші.

Довільними, але більш-менш рівномірними кусочками ріжете гриби.

Далі переціджуєте через друшляк кукурудзу.

Кільця ананасів ріжете на подовгуваті шматочки.

Всі складники гарненько перемішуєте, поливаєте сиропом, у якому були ананаси, і знову перемішуєте.

І вуаля - швидко отримуєте смачний салат!

Зазначу, що коли Ви заправите складники салату майонезом, то вийде теж дуже смачно, але матимете зовсім інший смак, тож варто спробувати обидва варіанти! А куряче філе бажано варити у посоленій воді 35-40 хвилин. Але салат не солити і не перчити! 
Смачного! І будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар